Om os

I april 2020 havde Lagazelle 30 års jubilæum.

Lagazelles fysiske butik er beliggende i Rødovre Centrum.220 kvadratmeter, fyldt op med stort udvalg i overtøj, fashion boheme tøj fra Paris & Milano, stor kollektion fra Tamaris, samt interiør.

Kendetegnet for Lagazelle er de mange faste kunder, som kommer igen, fordi de ved:

- De altid bliver mødt med smil
- De får personlig og professionel betjening af et uddannet, voksent personale i butikken.
- Der er 14 dages fuld retur, i butikken samt webshoppen, dog ikke på de stærkt nedsatte varer i butikken..

Lagazelle har noget til alle – og alle er velkomne i Lagazelle.
Lagazelle får nye, spændende varer hver anden uge – det er nøje udvalgte designs, der afspejler europæisk mode her og nu:

BOHEME FASHION – BUKSER, KJOLER, BLUSER, STRIK OG TOPPE

De sidste 12 år har Lagazelle fået et stort udvalg af tøj til yderst rimelige priser fra de sidste nye kollektioner i Paris og Milano. Udtrykket er luxus boheme i naturmaterialer med et feminint snit samt fine detaljer som perler, fjer, diamanter og blonder. Farverne er holdt i creme, sart rosa, taupe, blå, grøn, grå, sort og hvid.

OVERTØJ
stort udvalg i førende brands 

 Rockandblue, Svensk

 Pajar, Canada

Cedrico, Norge

Levinsky, danmark

Notyz, Danmark


Dunjakker i lækre kvaliteter til såvel overgangsperioden som til den kolde danske vinter har Lagazelle et kæmpe udvalg af lige nu. Kendetegnet for vinterjakkerne er igen i år blandt andet store pelskanter af vaskebjørnspels på aftagelige hætter,, og der er mange designs at vælge i mellem. 

FODTØJ – SKO, STØVLER OG SANDALER
Lagazelle lægger vægt på kvalitetsfodtøj, vi har et meget stort udvalg fra det førende kvalitetsmærke Tamaris,  der er noget til enhver lejlighed og smag.

 

ACCESSORIES
Lagazelle er stedet at shoppe, hvis du har brug for at pifte outfittet op med skønne accessories! Her finder du nemlig et kæmpe udvalg af , tasker, punge, bælter, mobilcovers, huer, handsker og meget mere – til rigtig gode priser. Glamour og shine er i fokus med masser af skønne detaljer som diamanter, nitter, sten og fjer i et udvalg af farver, der matcher ethvert sæt tøj.