Profil

I april 2015 fejrede Lagazelle 25 års jubilæum, og består i dag af to butikker i henholdsvis Lyngby Storcenter,  Rødovre Centrum. Kendetegnet for Lagazelle er de mange faste kunder, som kommer igen, fordi de ved:

- De altid bliver mødt med smil
- De får personlig og professionel betjening af et uddannet, voksent personale i alle butikker
- Der er 14 dages fuld retur, også på tilbuds- og udsalgsvarer, både i butikkerne og i webshoppen

Lagazelles kunder er fra 12 til 100 år gamle: Det er teenagepigen, der shopper poncho i kaninpels eller diamantcover til mobilen - kvinden, der mangler smykker til at pifte festkjolen op - faren, der forærer sin store datter en lækker, varm dunjakke med pelskant - ægteparret, der køber en ny, smuk mink til fruen - manden, der får udskiftet den gamle yndlingsjakke med en ny og smartere model - veninderne, der går amok i prøverummet med blondetoppe, perlebesatte jeans og cardigans med nitter - den ældre dame, der er på udkig efter en festlig bluse eller et varmt slag - den unge fyr, der vil forkæle kæresten med en ny taske.

Lagazelle har noget til dem alle – og alle er velkomne i Lagazelle.


Altid noget nyt hos Lagazelle...
Lagazelle får nye, spændende varer hver anden uge – det er nøje udvalgte designs, der afspejler europæisk mode her og nu:

PELS – MINK, RÆV, KANIN, REX OG GRØNLANDSK SÆL
Hos Lagazelle står der altid professionelt og kvalificeret personale klar til at servicere dig, når du vil investere i en ny pels. Den service følger naturligvis med, når du shopper online – blot kontakt personalet i en af Lagazelles to butikker.
Lagazelle har et stort udvalg af stort set alle de sidste nye designs indenfor pelse. Det er især mink, ræv,  kanin,, sæl og vaskebjørn, der tegner tidens trends, og som derfor præger udvalget hos Lagazelle. 
Tjek det hele ud her på sitet eller besøg Lagazelles butikker og se, mærk og prøv!

BOHEME FASHION – BUKSER, BLUSER, STRIK OG TOPPE ( OBS. FASHION KUN I DE FYSISKE BUTIKKER)
De sidste 9 år har Lagazelle fået et stort udvalg af tøj til yderst rimelige priser fra de sidste nye kollektioner i Paris og Milano. Udtrykket er luxus boheme i naturmaterialer med et feminint snit samt fine detaljer som perler, fjer, diamanter og blonder. Farverne er holdt i creme, sart rosa, taupe, blå, grøn, grå, sort og hvid.

OVERTØJ – DUN 
stort udvalg i førende brands 

 Rockandblue, Svensk

 Pajar, Canada

Cedrico, Norge

Levinsky, danmark

hype, Danmark


Dunjakker i lækre kvaliteter til såvel overgangsperioden som til den kolde danske vinter har Lagazelle et kæmpe udvalg af lige nu. Kendetegnet for vinterjakkerne er igen i år blandt andet store pelskanter af vaskebjørnspels på aftagelige hætter,, og der er mange designs at vælge i mellem. 

FODTØJ – SKO, STØVLER OG SANDALER
Lagazelle lægger vægt på kvalitetsfodtøj, vi har et meget stort udvalg fra det førende kvalitetsmærke Tamaris, samt udvalgte modeller fra Moon Boots,  der er noget til enhver lejlighed og smag.

ACCESSORIES
Lagazelle er stedet at shoppe, hvis du har brug for at pifte outfittet op med skønne accessories! Her finder du nemlig et kæmpe udvalg af , tasker, punge, bælter, mobilcovers, huer, handsker og meget mere – til rigtig gode priser. Glamour og shine er i fokus med masser af skønne detaljer som diamanter, nitter, sten og fjer i et udvalg af farver, der matcher ethvert sæt tøj.

Tjek det hele ud – her på lazelle.dk eller i en vores to butikker – du er altid velkommen :)